PRmarvila Oy

Pentti Markkanen
Puh
. 010-2717770
pentti.markkanen[at]prmarvila.fi

Yllätä asiakkaasi hauskalla ja tyylikkäällä tavalla. Travelling Office on laadukas tila, joka liikkuu mukanasi minne tahansa menetkin. Se sopii loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin toimistoksi, esittelytilaksi, kokoushuoneeksi, juhlapaikaksi tai vaikka lipunmyyntipisteeksi.

Traveling Officessa nautit kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja yhteistyökumppaniesi kanssa tai vietät tunnelmallisen tuokion tiimisi parissa. Viimeisin teknologia mahdollistaa täydelliset palaveripuitteet.

Hinnat alk. 250 e/vrk tai 750 e/vko.

 

20160909_123228_001

 

Ajankohtaista

PRmarvila on aloittanut markkinointi- ja myyntiyhteistyön TRways Oy:n kanssa. TRWays on norjalaisen MK Trading A.S edustaja Suomessa.  Päätuotteina ovat luonnossa hajoavat  kemikaalit,  tekonurmien talvihoitoon ja muihin jään ja lumen poistoa tarvitseviin kohteisiin. Valikoimaan kuluu myös Wiedenmann Terra tuotteet erityisesti tekonurmien hoitoon sekä Hammer lumiaurat lumenpoistoon. Palveluun kuuluvat myös kenttien hoitourakat


Travelling Office – vie yrityksesi minne haluat !


PRmarvila on perustanut kolme aputoiminimeä, SportHelsinki , FCHelsinki ja FC Unic. Aputoiminimillä selkeytetään palveluiden tuottamista valituille kohderyhmälle.