PRmarvila Oy

Pentti Markkanen
Puh
. +358 400 414843
pentti.markkanen[at]prmarvila.fi

Avustajakoiratapahtuma ti 6.5.2014 Sonera Stadium

Ihmiselämä voi muuttua silmänräpäyksessä. Mutkan takana saattaa odottaa yllättävä vaara, jonka seurauksena terve ihminen vammautuu loppuelämäksi. Onnettomuus voi tapahtua kenelle vain, koska vain. Vaikeasta tilanteesta huolimatta katse on suunnattava eteenpäin. Avustajakoira tuo monelle vammautuneelle ihmiselle takaisin paitsi jokapäiväisen elämän itsenäisyyden, myös lukuisia onnellisuuden ja onnistumisen hetkiä, rutiineja ja arvokasta kumppanuutta.

Avustajakoirien tarve on merkittävästi suurempi kuin mitä nykyisin käytössä olevilla varoilla voidaan tarjota. Lukuisat kipeästi apua tarvitsevat ihmiset unelmoivat avustajakoirasta. Nykyisen rahoitusmallin mukaan avustajakoira pystytään luovuttamaan kuitenkin vain murto-osalle hakijoista ja jonotusaika saattaa olla jopa kahdeksan vuotta.

Invalidiliitto, HJK:n naisjalkapalloilijat ja yhden vaikeasti vammautuneen avustajat ovat päättäneet yhteistuumin edesauttaa avustajakoiratoiminnan tilannetta. Ti 6.5.2014 klo 18-20 tämän vaikeavammaisen nuoren avustajista ja julkisuuden henkilöistä koottu joukkue haastaa HJK:n naisten edustusjoukkueen hyväntekeväisyysottelussa Sonera Stadiumilla Helsingissä. Jalkapalloilun lisäksi tapahtumassa yleisöä hemmotellaan suloisten avustajakoirien ja live-musiikin muodossa. Tavoitteenamme on kerätä varat kolmeen uuteen avustajakoiraan ja siten mahdollistaa kolmelle vammaiselle ihmiselle itsenäinen ja parempi elämä. Tapahtuman suojelijana toimii Elisabeth Rehn.

 

Ajankohtaista

Luento ke 27.3. klo 17.00- Telia Areena ravintola Bollis


- kentät käytössä läpi talven
- kenttien jousto ominaisuudet opitimaaliset käyttäjille
- säästöä hoitokuluissa


Mikäli tarvitsette festareille, sukujuhliin, urheilutilaisuuksiin tai mihin tahansa tapahtumaan pientä tilaa Toimitamme ja noudamme kuvissa olevan vintage-vaunun sovittuun paikkaan sopuhintaan.