PRmarvila Oy

Pentti Markkanen
Puh
. 010-2717770
pentti.markkanen[at]prmarvila.fi

Valmennuksen uusin työkalu

Mobile Soccer Academy Oy

Valmennuksen uusin työkalu

Ohjelmisto haastaa joukkuejohdon ja pelaajat uudelle harjoittelu- ja osaamistasolle. Hallinnoit joukkuetoimintaa, valmennusta ja omatoimista harjoittelua yhtenäisenä kokonaisuutena.

Seurajohdolle

Valmennusjohto voi varmistaa valmennustason kehittymisen ja joukkueiden menestyksen ajan tasaisesti .

Valmentajalle

Havainnollinen ja monipuolinen sisältö tehostaa ja helpottaa valmentajan työtä ja joukkueharjoittelua.

Pelaajalle

Ohjelmistossa oleva  videoharjoitemateriaali helpottaa ja monipuolistaa omatoimista harjoittelua sekä vauhdittaa pelaajan taitojen edistymistä.

Vanhemmille

Vanhemmat saavat selkeän kuvan valmennuksen sisällöstä ja voivat tukea lapsen lajiharjoittelua .

Yli 1000 videota käytössäsi

Palvelu tarjoaa  videomateriaalin valmentamisen, joukkueharjoittelun ja omatoimisen harjoittelun tueksi. Voit myös itse luoda videomateriaalia omalle sivustolle

Palvelu kotiin ja kentän reunalle

Palvelu toimii niin kotikoneella, kannettavassa, tabletissa ja mobiilissakin. Palvelu on tukenasi aina siellä missä oletkin.

http://mobilesocceracademy.fi/

 

 

Ajankohtaista

PRmarvila on aloittanut markkinointi- ja myyntiyhteistyön TRways Oy:n kanssa. TRWays on norjalaisen MK Trading A.S edustaja Suomessa.  Päätuotteina ovat luonnossa hajoavat  kemikaalit,  tekonurmien talvihoitoon ja muihin jään ja lumen poistoa tarvitseviin kohteisiin. Valikoimaan kuluu myös Wiedenmann Terra tuotteet erityisesti tekonurmien hoitoon sekä Hammer lumiaurat lumenpoistoon. Palveluun kuuluvat myös kenttien hoitourakat


Travelling Office – vie yrityksesi minne haluat !


PRmarvila on perustanut kolme aputoiminimeä, SportHelsinki , FCHelsinki ja FC Unic. Aputoiminimillä selkeytetään palveluiden tuottamista valituille kohderyhmälle.