PRmarvila Oy

Pentti Markkanen
Puh
. +358 400 414843
pentti.markkanen[at]prmarvila.fi

Potkua Avustustajakoiratoimintaan

Tiesitkö, että Suomessa on huutava pula avustajakoirista? Avustajakoira on fyysisesti toimintarajoitteisten käyttäjien yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi koulutettu apuväline, joka avustaa käyttäjäänsä päivittäisissä toimissa. Avustajakoira myös edistää ja ylläpitää käyttäjänsä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Rahoituksen riittämättömyyden takia avustajakoiria valmistuu vuosittain 5–7 kpl, mutta hakijoita on moninkertainen määrä. Nykyisellä koiramäärällä apua kipeästi tarvitsevan jonotusaika voi venyä jopa kahdeksaan vuoteen.
Autatko meitä auttamaan? HJK ja Invalidiliitto ovat päättäneet yhteisen hyväntekeväisyystempauksen voimin kerätä varat kolmen uuden avustajakoiran hankkimiseksi ja käytännössä turvata kolmelle ihmiselle helpomman ja itsenäisemmän tulevaisuuden.
Uutta potkua ensi vuonna 20 vuotta täyttävään avustajakoiratoimintaan saamme HJK:n menestyksekkäältä naisjalkapalloilulta.
Mitä on luvassa? Ti 6.5.2014 klo 18–20 Sonera Stadiumilla hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelussa kohtaavat HJK:n naisten edustusjoukkue sekä yhden vaikeasti vammaisen, potentiaalisen avustajakoiran tarvitsijan avustajista koottu joukkue, jota on vahvistettu viihdemaailman ja urheilumaailman kuuluisimmilla tähdillä. Puoliajalla yleisö pääsee tutustumaan avustajakoiratoimintaan ja näkemään mitä kaikkea avustajakoirien päivittäiseen työhön kuuluu. Hyväntekeväisyystapahtuman päättää tyylikkäästi Suomen valovoimaisimpien muusikoiden energinen lavashow.
Mitä voit tehdä? Nyt haemme tempaukseemme mukaan osallistujia potkimaan kanssamme eteenpäin kohti päämääräämme. Otatko haasteen vastaan ja liityt iloiseen ja hyväntahtoiseen joukkoomme?

Pentti Markkanen
markkanen@kolumbus.fi
0400-414843

Ajankohtaista

Luento ke 27.3. klo 17.00- Telia Areena ravintola Bollis


- kentät käytössä läpi talven
- kenttien jousto ominaisuudet opitimaaliset käyttäjille
- säästöä hoitokuluissa


Mikäli tarvitsette festareille, sukujuhliin, urheilutilaisuuksiin tai mihin tahansa tapahtumaan pientä tilaa Toimitamme ja noudamme kuvissa olevan vintage-vaunun sovittuun paikkaan sopuhintaan.